Alla inlägg under september 2011

Av Charlotte Andersson - 13 september 2011 09:46


Skulle skrivit lite igår kväll men det blev inte så. Så nu tar jag mig lite tid att uppdatera bloggen :0)

Igår gick jag in i vecka 27(26+0) och det känns såå bra.

Allt går bra och magen och bebis växer på som bara den, kan inte mer än säga att jag längtar tills nästa barnmorske besök och får höra vår älskade bebis hjärtljud och sen så längtar jag som en tok efter att få ha min lilla bebis hos mig <3


  v.27(26+0)


Nu är vi bosatta i Bårslöv i svärföräldrarnas hus då dom är på semester och har det bra :P Vi passar även svägerskans och deras hund Atlaz som är en riktigt mys hund =)

Det känns lite läskigt att "bo" i detta stora hus men samtidigt så är det mysigt.

Ska då vara här tills på söndag då dom kommer hem igen, sen blir det hem till det vanliga (städa och fixa igorning allt) Men det får ta den tid det tar med allt, blir säkert jätte bra sen när allt är på sin plats.

Ska nu i denna veckan måla vårt skötbord så att vi kan ta hem det sen och ställa på sin rätta plats ( lite dumt att ha den i svärföräldrarnas föråd ju)

Så den ska jag fixa med nu i dagarna, Niklas slippade den igår så det är oxå klart.

Idag lär det inte bli någon målning (tror jag inte iallafall) för ska på samtal kl 14 och sen blir det hem till bårslöv och vänta in Johanna som ska komma för att vi senare ska åka till Ödåkra en sväng så är inte hemma förens ca 20.30


Det var allt för denna gången, ska fixa lite här nu och sen göra ve mig för att åka. Ha det så bra :0)

Av Charlotte Andersson - 8 september 2011 23:37


Då var det dags att skriva lite igen. Än har jag inte blivit så duktig så att jag skriver varje dag men oftare iallafall :0)

Nu kan jag verkligen inget annat än att säga att bebisen som ligger i min mage är mer och mer aktiv om dagarna. Idag har h*n sprallat som bara den och det är såå mysigt att känna denna lilla krabaten där inne <3

Den får mig att längta mer och mer efter den och den får mig att längta till vintern för det är då h*n kommer.

Nog för att man börjat tänka lite på förlossning och sånt nu och man blivit lite smått rädd och nervös men där är ju ett tag kvar ;0)

Vecka 26(25+3) och tiden den fortsätter att gå fort samtidigt som den inte gör det!


Har nu börjat tänka att jag ska bli mamma, på riktigt. Jag ska asså få en bebis med mitt kött och blod och det är så underbart att veta.

Jag som trodde att jag aldrig skulle kunna få något/några barn och det har varit en jobbig känsla som tog över mig ett tag. Från att jag velat ha barn sen ung ålder och plus att jag förra året fick opereras då de hittade en cysta som var stor som en persika på min vänsta äggledare. Både cysta och äggledare fick de ta bort. och de sa till mig att där fortfarande fans chans för mig att få barn dock inte lika stor som det hade varit om jag hade haft två fungerande äggledare.

Men 1 år och 3 månader efter så fick jag ett positivt strek på stickan. Jag kunde visst bli gravid. Det var verkligen en härlig känsla, helt plötsligt kändes inte den tunga bördan längre.


Är verkligen så glad att jag har min underbara kille. Jag älskar honom mer än ord kan beskriva. Och jag är så glad att vi ska få en liten bebis tillsammans. Allt har gått fort sen vi träffades men jag älskar verkligen honom så känner inte att det gör så mycket att vi hunnit med så mycket på "bara" lite mer än 1år...

Har många underbara datum med min älskade <3


Lägenheten är så gott som klar och det känns såå skönt. Har lite kvar men det är sånt som vi får fixa efterhand. Sen har vi ju bara "min" lägenhet kvar att tömma och städa sen oxå. Haha Niklas sa åt mig att göra det nu så fort så möjligt för ju större jag blir ju svårare blir det för mig att bära och hålla på där borta och då slutar det med att alla andra får göra det åt mig..

Haha jag tyckte det lät som en bra idé att man får lite hjälp med det istället för att göra allt själv.

Det är ju så tråkigt att vara där själv och sortera ch packa, man blir ju nästan lite rädd i den ensamheten. ;0)

Nä men jag ska ta mig dit nu så fort som och fixa där och sen ska jag bestämma mig för ett datum då jag ska lämna lägenheten helt. Kommer att kännas konstigt men samtidigt så skönt att bli av med den.


Saknar mina syskon så sjukt mycket, Stora som små!

Önska så att man hade bättre kontakt och träffade min familj mer än vad jag gör. Ett telefon samtal lite oftare hade varit trevligt och att man träffades lite mer än vad man gör. Några 75-80mil kanske man inte reser så ofta (mer än typ 1-2gånger om året) men när det "bara" handlar om allt mellan 2-10 mil så tycker jag att man kan ses lite oftare.

Men men vi får se hur det blir med den saken.

Nu tror jag att det är dags att avrunda för att snart gå och lägga mig.

Så säger god natt :0)

Av Charlotte Andersson - 5 september 2011 22:25

Då var vi i vecka 26(25+0) och detta innebär att det är ca 15 veckor kvar tills den lilla är beräknad :) Längtar som en tok tills vår lilla bebis kommer ut. Det är mysigt att vara gravid och känna hur bebis rör sig där inne men nu kan tiden gå fort tycker jag <3 Det är inte för att det är så jobbigt att vara gravid utan för att jag vill hålla om denna lilla bebis :0) Jag mår bara bra och antar att lillen oxå gör det. Sprallar på för fullt om dagarna gör den så den har nog det bra.

Flera gånger om dagen kan jag lägga mig ner och kolla på magen och se hur den hoppar när bebis rör sig, tycker det är såå himla mysigt. <3

Det är typ 3 veckor tills nästa besök hos barnmorskan och jag längtar tills dess för att få höra min lilla älsklings hjärtljud igen :0)


Idag har jag plockat undan lite här och där. Vet inte riktigt vart jag ska börjar, först tar man något i vardagsrummet och sen tar man något i hallen och sen i köket osv! Barnrummet/gästrummet är klart nu iallafall så nu är det bara vardagsrummet kvar att städa och byta möbler i. Sen är allt som skulle göras vid klart och det känns ju skönt. Alltid lika kul när man möblerar om och får in nya möbler i sin lägenhet.

Kan inte lägga in bild riktigt än på barn/gästrummet för vi har fått sätta in lite andra saker tills vardagsrummet är klart så det får vänta helt enkelt!


Fick även besök av Johanna idag så det blev Tacos med henne Niklas och grannen. Bakade även en kladdkaka som vi bjöd på (super god)...

Och idag började vårt "älskade" program Ensam Mamma Söker så det blev att vi tittade på det oxå. Innan tv-tittandet och maten så blev det några omgångar av Yatzy, kan säga att jag tyckte nog det var mer kul än vad Johanna gjorde ;0)

Efter typ 4-5 gånger sa hon att hon ville spela något annat men det blev aldrig så för vi åkte men min finaste Niklas till affären!

Tror det är bäst att jag lägger mig nu så att jag kommer upp i tid imorgon. Ska hinna med en hel del innan jag ska ta tåget in till stan vid 13.07


Nu säger jag God Natt :0)


Ovido - Quiz & Flashcards