Alla inlägg den 18 juni 2012

Av Charlotte Andersson - 18 juni 2012 18:29


Dags för lite sen uppdatering, i fredags var det ingen vanlig dag för det var Miras 6 månaders dag =) Tänk att det har gått 6 månader sen vi fick vår älskade dotter.
Tiden har verkligen gått fort, hon har inte riktigt lärt sig att krypa men att stå i krypställning gör hon lite då och då men ta sig dit hon vill kan hon ändå ;)
I gåstolen springer hon runt och hon bara älskar att vara i den.
Vikt och längd vet jag inte då det var 1 månad sen sist men skulle väl tippa på en 8 kg och 66cm kanske?!
Älsakr vår tjej så otroligt mycket.


 


I fredags vid 21.45 så var det dag att åka neråt, hela natten körde vi och det gick jätte bra.
Mira somnade så fort vi åkte och vaknade för lite mat vid 01.30 och sov sen vidare tills vi var i Falkenberg  vid 07 någon gång! Hon är så otroligt duktig vår tjej
Efter lite frukost för oss alla var det dags att köra vidare mot Ullared där vi gick i några timmar. För min del var det inte mycket som inhandlades då vi ska dit om typ 3 veckor med min kära syster och hennes man =)
Efter timmarna i Ullared så körde pappa och de oss hem och kvar stannade lillasyster Amanda medans de andra skulle lite ärenden. När de kom tillbaka hade de vår storebror Dennis med sig, så lite grillat blev det här hemma och en massa mys.
Mira blev förkyld bara sådär utan förvarning. Hela natten vaknade hon och bara skrek och hostade så där blev inte mycket sömn där inte. Våra natt gäster hade inte hört henne så de var nog trötta efter den långa resan och timmarna på Ullared.
Igår (söndag) så var Mira ännu sämre, och vi var så trötta här hemma. Efter att pappa och de kört vid 10 så tog vi det lugnt, lilltjejen var så trött och gnällig. Feber och ännu med hosta men inte skulle hon sova. Vi somnade nog inte förens vid 13 tiden sen sov vi någon timme där.!.
Vi åkte en liten runda till Bårslöv för att fira lilla Miras månads dag så hon fick lite paketer av sin farmor och farfar.  
Sen märker vi att Miras högra öga är helt vattenfyllt och rött så då tänkte jag direkt att hon fått ögoninflamation! Hem sen och ta det lugnt innan det var dags att gå och lägga oss.
Febern steg under kvällen men var ändå inte så hög så drog ut på det väldigt länge med alvedon. Men innan det var dags att sova fick hon för hon var så påverkad så var det var lite svårt att komma till ro. Efter en kort stund somnade lillfisen. Vaknade någon gång inatt men hon fick ligga bredvid mamma sin så då kunde man tydligen somna om ganska så fort igen.

Fick gå upp en runda för att tvätta rent ögat som inte gick att öppna men sen sov hon vidare.


Idag var vi på VÅRDCENTRALEN, blev så besviken för de lyssnade på hennes lungor och hjärta sen skrev de ut något mot hostan och sen även någon ögonsalva mot ögoninflamation. Och vi har varit inne tidigare när hon varit jätte förkyld och haft det tufft men andning och mycket hosta och de har inte skrivit ut medicin då. Och då har vi varit i Ängelholm. Där kollar de vikten och kollar med på henne än de gjorde idag. De ställer mer frågot till en och berättar med om vad som är/kan vara felet! Så jag blev inte så nöjd efter att ha varit på vårdcentralen idag.....
Hennes hosta gör att hon kräks så det är inte mycket mat hon har fått behålla idag, hennes näsa bara rinner och rinner och lika så ögonen. Så torka snor, kräk och tvätta rent ögon är vad jag har gjort idag! Feber har hon oxå mer än hon haft tidigare dessa daganra..
Hoppas detta kan försvinna snabbt så vår lilla tjej slipper vara sjuker!
Mannen min mår inte heller bra nu så han kommer väl oxå bli sjuk nu när som, förstår inte hur han kan bli sjuk så lätt när Mira är sjuk men inte jag.!.


Jaja nu får det vara fardigt med denna uppdatering, måste gå och ta Mira innan hon river ner allt hon når ifrån sin gåstol...


Ha det så bra....

Ovido - Quiz & Flashcards