Alla inlägg den 24 juli 2012

Av Charlotte Andersson - 24 juli 2012 21:46

Det blev att vi åkte till svärföräldrarna för att bada i deras stora pool. Det var riktigt skönt att äntligen kunna bada. Solade inte direkt men efter att ha gått i bikiniöverdel och shorts typ halva dagen så har fru Andersson bränt sig ;) Men det gör inget att man fått lite färg efter denna dagen. Efter att vi varit där ett tag så kom Thess Thomas och Mia dit och umgicks med oss. Det blev att vi stannade längre än tänkt så när svärföräldrarna kommit hem blev det grillat :0) Har haft en toppen dag.

Av Charlotte Andersson - 24 juli 2012 09:02

Jaha då var det dags att gå upp. Har legat kvar i sängen i över en timme och busat med vårt lilla busfrö. Hon vaknade som vanligt super glad idag och jag bara älskar det =)
Ser att solen har hittat fram och det verkar som att denna dag kommer att bli varm. Vad jag kan se så är det 27grader i solen så varmt kan man ju lungt säga att det kommer att bli ;0)
Får se om man hittar till stranden eller någon pool idag, det hade verkligen varit skönt att bada när det är så fint väder... Ni får ha en bra dag allihopa :)

mys med busMira

Ovido - Quiz & Flashcards