Alla inlägg den 23 juli 2012

Av Charlotte Andersson - 23 juli 2012 12:19


Kärleken till mitt älskade barn är obeskrivlig.
Att kunna älska ett så litet liv är otroligt.
Tänk att efter att ha längtat så länge efter ett barn så fick jag äntligen min efterlängtade dotter med en man som jag älskar så förbaskat mycket

Mira sprider så mycket glädje omkring sig, jag har aldrig sett ett barn som alltid är så glad.
Det spelar ingen roll om hon precis vaknat eller om hon är trött för ett skratt får man alltid fram. Hon är så otroligt söt och go på alla sätt.
Hon sitter på golvet och leker med sina leksaker tills hon inte "orkar" mer och då (kastar) hon sig bak och slår i huvudet och gråter då en skvätt och då kommer såklart mamma eller pappa och tröstar, så fort hon kommit upp i ens famn så blir hon glad igen.
Hon ÄLSKAR att springa runt i sin gåstol, den som uppfann denna sak är guld värd ;0)
Men man får se upp för hon når helt plötsligt allt när hon går/står i den.
Hon rullar runt för fullt på golvet och har under en längre tid bara tagit sig bakåt men igår så tog hon sig framåt så nu kan hon de oxå =)
Jag är så stolt över vårt lilla charmtoll så de finns inte. Att få vara med henne varje dag och se hur hon utvecklas är så fantastiskt

Jag är så glad för att jag träffade min underbara Niklas den natten för 2år sen.
Att det blev han och jag, att jag flyttade in till honom, att vi förlovade oss och att vi fick vår älskade Mira och självklart att vi gifte oss Inget har kommit imellan oss och det kommer jag inte att tillåta heller.
Inget kan/får komme emellan min fina familj

 

Familjen Andersson

 

Vår lilla älskling

 

Mina hjärtan som jag älskar såå mycket

Av Charlotte Andersson - 23 juli 2012 10:45

Första gången jag provar på att göra en uppdatering via mobilen.


Har inte brytt mig om att skriva här på ett tag, har haft annat för mig. Vi har haft det super mysigt nu med alla våra kära gäster. Kära Liselotte kom i söndags och stannade till onsdagen. Vädret var inte så bra men det blev en runda inne i stan och sen blev det Väla och hembygdsparken.
Tack för trevligt sällskap Liselotte, och även Cila och Tomas. I söndags den 15/7 så blev Mira vår älskling 7 månader. Tiden har verkligen gått fort men som vi njuter
av att få vara med henne



Ovido - Quiz & Flashcards